Vad är en enarmad bandit

Enarmad bandit är en traditionell spelautomat med enkla regler. Målet med spelet är att samla på rullarna en kombination av samma symboler och få en vinst. Ofta använder den fruktsymboler. På grund av dem kallas klassiska spel, enarmade banditer i Storbritannien och USA som «frukt”.

Hur uppfanns den enarmade banditen

Den första enheten uppfanns av en tysk mekaniker och en ingenjör som heter Charles Fei i San Francisco. Detta hände 1895. Den första mekanismen kallades “Independence Bell”. Enheten tog mynt i beteckningen 5 cent och utfärdade upp till 10 mynt. Den maximala vinsten var 50 cent.

De första modellerna hade 3 trummor, var och en hade 10 symboler: hästskor, klockor och kort. För att starta spelet måste du släppa ett 5-cent mynt i spåret och dra spaken. Trummor rullade oberoende av varandra. Om en vinnande kombination gjordes skulle maskinen ge ut den nödvändiga mängden. Största priset mottogs av användaren, som samlade 3 klockor.

Funktioner av spelet online

Mekanisk maskin enarmad bandit med en hävarm eller knapp har 3 hjul och 1-5 spellinjer. Utfallet av spelet beror helt och hållet på användarens lycka. Symbolförlusten är slumpmässig och beror endast på trögheten hos de anslutna svänghjulen. De första mekaniska maskinerna skiljer sig från videospåren med större vinster och en lägre frekvens av utfall.

Idag kan du hitta hundratals varianter av en enarmad bandit med liknande regler i form av online-slots. På grund av arbetets enkelhet har “bandit” blivit utbredd inom spelbranschen. Apparaten lockar ett enkelt spelschema och färgstarka bilder.

Idag, tack vare Internet kan du spela online-handgjord gangster i kasinot. Många spelare hävdar att online-spel ger en ännu större känsla av spänning än riktiga enheter. De flesta spelare lockas till möjligheten att slå en enorm jackpot utan att lämna hem.

Hur fungerar en modern enarmad bandit?

Efter tillkomsten av mikrochips kompletterades eran med mekaniska anordningar. De nya modellerna krävde inte att spelare skulle använda fysisk styrka för att snurra svänghjulen. Även utåt liknade de ofta de tidiga installationerna, deras inre prestanda var radikalt ny. Nu var en liten avgift ansvarig för leveransen av resultaten. Huvudverktyget var en slumptalsgenerator. Den producerade ständigt strömmar av orelaterade nummer som tolkades i en serie tecken på skärmen. Slumptalsgeneratorn hade ett annat system och modifierades över tiden. Moderna generatorer används både i stationära automatiska maskiner, enarmade banditer, och i deras online-versioner. Därför är det inte viktigt vilken slot man spelar. Sannolikheten att vinna är samma överallt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *